Reach Records eindigt de Summer 23 Playlist met vier singles

Reach Records heeft zojuist de ultieme Summer 23-afspeellijst gedropt met de laatste vier singles.

Op 2 augustus werden de tientallen singles allemaal officieel uitgebracht, waarbij een team van artiesten samenkwam die diversiteit aan de afspeellijst toevoegden. Deze playlist straalt de zorgeloze, zonnige en leuke sfeer van de zomer uit.

De Camino

“De Camino” gaat helemaal over die Latin pop-vibes en het gevoel op reis te gaan met iemand om wie je geeft. Tommy Royale, Alexandre en Samuel Ash serveren de perfecte soundtrack om vooruit te kijken en de toekomst met vertrouwen en toewijding te omarmen. Over een trio gesproken dat hun talenten weet te combineren!

“Werken aan ‘De Camino’ was een creatief genot. Aan de slag gaan met talent van hoog kaliber, latin fusions maken en experimenteren terwijl we allemaal in één geest zijn”, aldus Alexxander in een persbericht. “Dit lied wakkert een gevoel van doelgerichtheid en toewijding aan om Gods plan te omarmen in alle aspecten van het leven, waarbij taalbarrières worden overschreden en harten in alle culturen worden geraakt.”

Add It Up

“Add It Up” laat wat melodieuze hiphopmagie horen, met dank aan Lecrae en Scootie Wop. Ze worden realistisch over de worstelingen waarmee we worden geconfronteerd en hoe het kan voelen als een lawine van uitdagingen die zich opstapelen. Maar Raad eens? Er zit een lichtpuntje aan, en het draait allemaal om het vertrouwen dat God een plan heeft om de zaken ten goede te keren.

LOWKEY

“LOWKEY!” komt hard aan met die hiphopflair, dankzij DJ Mykael V en 350, met Scootie Wop en Not Klyde. DJ Mykael V is terug voor zijn tweede ronde op de playlist, en deze keer werkt hij samen met drie doorgewinterde professionals om een anthem te creëren dat helemaal draait om het omarmen van nederigheid en het geven van praise aan God. Het is een spoedcursus om geaard te blijven en glorie te geven waar het nodig is.

ENCORE

“Encore” is de kers op de taart – een viering van het leven, de liefde en alle geweldige dingen. Toyalove, Angie Rose en Wande komen met heldere en bruisende hiphop met een vleugje R&B-goedheid. Het gaat er allemaal om vreugde te vinden tijdens de reis en je ogen gericht te houden op de prijs die God in petto heeft.

Dus daar heb je het, mensen: de Summer 23 Playlist is officieel gelanceerd en is klaar om jouw soundtrack te zijn voor de zonovergoten dagen die voor je liggen.

https://open.spotify.com/embed/playlist/0500xayB1j3jx5BDc8DmbZ?utm_source=generator

Bekijk ook

Post navigation