KB brengt nieuw album ‘His Glory Alone II’ uit tijdens tour

KB heeft zijn nieuwe album His Glory Alone II gedropt, te midden van zijn Summer Nights & Worship Tour met Brandon Lake en Phil Wickham. Tussendoor maakte hij ook tijd om op Good Morning America te verschijnen.

Er staan 16 nummers op His Glory Alone II. KB combineert vakkundig verschillende muzikale invloeden, waaronder hiphop, gospel, afrobeat en soul, met een vleugje worship ballads. In samenwerking met producers als WEARETHEGOOD, Scootie Wop en Cardec Drums levert KB een volledig project op, waarin hij vertelt over zijn levenservaringen zoals trauma’s, verlating, verwarring en twijfel uit de kindertijd.

Tracklist:

1. Intro to Glory
2. Too God
3. Miracles feat. Lecrae
4. Glory 2 Glory
5. Danza feat. Niko Eme & Cardec Drums
6. Your Way feat. Britt Nicole
7. Talk to Me Nice feat. S.O.
8. Graves feat. Brandon Lake
9. Graves (Reprise) feat. Britt Nicole
10. Daddy feat. Dayshawnx
11. Who the Son Sets Free feat. Scootie Wop
12. King Jesus feat. nobigdyl
13. EZ
14. Away feat. Limoblaze
15. Imagine That feat. Porsha Love & Wande
16. Remember Me /Baby Mama

Bekijk ook

Post navigation