Dee-1 publiceert kinderboek ‘David Found His Slingshot’

Naast rapper is Dee-1 een activist, visionair, spreker, leraar en nu ook kinderboekenschrijver. De boeken verschijnen vanaf vandaag.

Het is Davids eerste dag op een gloednieuwe school. Hij heeft nog geen vrienden, dus hij voelt zich helemaal alleen. Problemen naderen David als hij een grote pestkop tegenkomt genaamd Gus, die gemeen is tegen alle kinderen in zijn klas. Kinderen worden uitgedaagd om met David mee te gaan op dit avontuur, waarin hij een nieuw talent van hem gebruikt om iets te doen dat zijn klasgenoten nooit zullen vergeten.

Het boek is geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen uit de kindertijd van hiphopartiest Dee-1. Het leert kinderen hoe ze hun unieke gaven en talenten kunnen gebruiken om obstakels in hun leven te overwinnen.

Bekijk ook

Post navigation