KB komt met debuutboek ‘Dangerous Jesus’

Op 7 maart bracht Kevin “KB” Burgess zijn eerste boek uit: “Dangerous Jesus: Why the only thing more risky than getting Jesus right is getting Jesus wrong.” Het boek, met voorwoord door Jackie Hill Perry, is overal verkrijgbaar waar boeken worden verkocht.

Lees hieronder de beschrijving van het boek:

Vanaf het moment dat Hij op het toneel verscheen, vormde Jezus een bedreiging voor de onrechtvaardigen, een bedreiging voor de onderdrukkers en een bedreiging voor elke schijn van autoriteit die door het koninkrijk der duisternis werd uitgeoefend. Hij viel de wereld binnen met liefde voor de vergetenen, hoop voor de hopelozen en vrijheid voor de gebondenen. Zijn ideeën waren ontwrichtend, subversief en schandalig voor de wereld om hem heen.

Tegenwoordig ziet onze generatie een golf van mensen die weglopen van het christelijk geloof. Maar wat mensen afstoot is niet Jezus; het is dat wat vaak wordt gepropageerd als mainstream christendom. Jezus is de meest bewonderde figuur in de geschiedenis. Hij is ook de meest genegeerde, bewapende, opnieuw geïnterpreteerde en verduisterde figuur in de geschiedenis. De vraag is… wie denk je dat hij is?

In Dangerous Jesus stelt KB – bekroonde rapper, podcaster en internationale spreker – ons opnieuw voor aan de ware Jezus, degene die een levende bedreiging vormt voor de status quo. Hij vormt een bedreiging voor onze divisie. Hij vormt een bedreiging voor onze rebellie. Zijn liefde is zo sterk, het is bedwelmend. Zijn waarheid is zo goed, het maakt mensen vrij.

Als je klaar bent om de echte Jezus te ontmoeten… Als je klaar bent om mee te vechten… Als je de kerk weer een echte bedreiging voor het kwaad wilt maken… sluit je aan bij KB in Dangerous Jesus en ontmoet de vijandminnende, wereldveranderende, goed gevaarlijke redder.

Bekijk ook

Post navigation