EO haalt Steven Malcolm en Ty Brasel met Jay-Way naar Nederland

Het jongerenmerk BEAM van de EO heeft vandaag bekendgemaakt dat zij de IVΛV-rappers Steven Malcolm, Ty Brasel en Jay-Way bij elkaar brengen in de line-up van de EO-Jongerendag.

Het event vindt plaats op zaterdag 3 juni in Ahoy Rotterdam, waar zo’n 15.000 jongeren aanwezig zullen zijn.

Jay-Way: “Ik vind het geweldig om op de EO-Jongerendag te staan. Het voelt heel bijzonder om na tien jaar, nu echt als Jay-Way de artiest, niet maar met een nummer, maar een hele optreden te mogen geven op een evenement van BEAM. Ik kom samen met twee andere artiesten. Wat mensen kunnen verwachten? Een toffe show waarin Jezus centraal staat. Ik hoop dat na dit evenement jongeren de eerste stappen in hun omgeving gaan zetten om te pionieren!”

Klik hier voor tickets

Bekijk ook

Post navigation