Jordan Peele werkt aan nieuwe film voor 2024

Goed nieuws voor fans van psychologische thrillers, want Jordan Peele werkt aan een nieuwe titel. Na het succes van Get Out (2017)Us (2019) en Nope (2022) komt er een vierde film van de regisseur, die naar verwachting volgend jaar met kerst in de bioscoop verschijnt.

Titel onbekend

Veel is er nog niet bekend over Peele’s nieuwe project. Zo is de titel nu nog Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele met als releasedatum 25 december 2024. Over zijn eerdere films liet de regisseur voorafgaand aan de release ook niets los. Zo blijven naast de titel ook het genre en de cast nog een groot vraagteken.

Nog een film

Naast de nog mysterieuze vierde film staat er nog een productie van Jordan Peele op de planning. Zo komt er in 2024 een horror animatiefilm uit van zijn productiemaatschappij Monkeypaw. Ook daar is verder nog niets over bekend.

Regieklussen

Peele’s debuut Get Out, met een hoofdrol voor Daniel Kaluuya, was in 2017 een groot succes en kon rekenen op vier Oscarnominaties. Net als opvolger Us was de film goed voor een opbrengst van zo’n 255 miljoen dollar.

Naast zijn regieklussen heeft Jordan Peele ook aan een aantal bekende films meegewerkt als producer en schrijver. Zo zat hij achter Keanu (2016), BlacKkKlansman (2018), Candyman (2021) en de Netflix-animatiefilm Wendell & Wild (2022).

Bekijk ook

Post navigation