Hulvey dropt ‘Closer’ met Torey D’Shaun

Na de release van 2 nieuwe singles in 2 maanden (“Beautiful” en “Have Me”), komt Reach Records-artiest Hulvey met een keiharde maar verfrissend kwetsbare nieuwe single, “Closer”.

Terugkijkend op het afgelopen jaar, reflecteert Christopher Hulvey, beter bekend als Hulvey, op zijn oeuvre en zegt: “Ik zie hoe gemakkelijk het is om over God te praten en het niet echt uit te leven.” Hij voegt eraan toe: “Mijn verlangen is om te leren hoe ik een leven kan leiden van ware overgave aan God en dat leven de hele tijd kan leven.” Tegelijkertijd erkent Hulvey de genade en vergeving die God ons biedt door te zeggen: “God laat me nog steeds zien dat het oké is om te falen en te leren.”

Je hoort meteen het verlangen van de jonge opkomende ster waarbij de openingszinnen de toon zetten voor de rest van de plaat. “I’m tryna be a disciple that’s showing my rivals Your love over givin’ ’em hatred, I’m tryna be a disciple that’s living revival my life is a whole conversation.” Hij vervolgt, “I’m tryna be a disciple that follows Your will whenever the trend is Jada, I’m tryna be a disciple that put on Your armor whenever I know I can’t take ’em.”

“Uiteindelijk is het mijn wens dat deze track mensen herinnert aan de genade die God ons biedt en mensen inspireert om dagelijks te kiezen om zijn discipel te zijn.” zegt Hulvey. “Closer”, geproduceerd door Carvello, Lasanna “Ace” Harris en Joel McNeill, is nu overal verkrijgbaar.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter