Tyler the Creator gecast als Jezus in Netflix-serie

Tussen de muziek door werkt Tyler, The Creator ook aan zijn CV op het gebied van TV. Binnenkort kan hij weer wat bijschrijven, want hij krijgt een rol in de serie Big Mouth.

De bizarre animatieserie krijgt binnenkort een zesde seizoen en Tyler krijgt de rol van Jezus. De serie kondigde de casting aan op Twitter met: “In the name of the father, the son, and Tyler, the Creator. Tyler the Creator plays Jesus in Season 6!”

Big Mouth begon in 2017 op Netflix en volgt een aantal tieners op school die te maken krijgen met veranderingen aan hun lichaam en met seksuele gevoelens en ervaringen moeten dealen. Ze worden begeleid door persoonlijke hormoonwezens die niet altijd de beste adviezen geven.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter