Rapper DEON groeit in razendsnel tempo uit tot grote naam

De naam “DEON” zegt je misschien nog niet zoveel, maar de opkomende rapper is in korte tijd een grote naam in de muziekindustrie geworden.

De 21-jarige, independent rapper telde meer dan 1 miljoen streams, werd nummer 7 op iTunes voor de beste christelijke albums, boven namen als Kirk Franklin, MaverickCityMusic en nog veel meer.

‘Onwerkelijk’

We vroegen DEON hoe het was om zijn muziek boven grote artiesten te zien. DEON: “Het was unreal om mijn naam daar te zien, naast artiesten waarmee ik opgroeide en waarnaar ik luisterde. MaverickCityMusic is momenteel mijn favoriete groep om naar te luisteren, en om samen met hen in die lijst te staan was onwerkelijk voor mij. Het gekste was nog om mijn naam naast CeCe Winans te zien, dat was namelijk mijn grootste jeugdidool”.

Naamsverandering

Met zijn nieuwe muziek neemt DEON afscheid van zijn oude artiestennaam, namelijk ‘Da Rich 1‘ Binnenkort dropt de rapper zijn nieuwe single ‘Hoodie Melo’ en staat er onder andere een samenwerking op de planning met WHATUPRG.

Bekijk hieronder DEON’s meest recente visual, voor de track ‘Upset’.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter