Ali B doet heftige onthulling in docu-trailer Ali Bouali

Ali B doet een boekje open over zijn verleden in een trailer van zijn aankomende docu. Ter ere van zijn 40ste verjaardag is vanaf 16 oktober de documentaire Ali Bouali te zien op Videoland.

Voor het eerst vertelt rapveteraan Ali B over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. “Ik heb alle mogelijkheden die mensen aan die kant niet hebben, en wat doe ik? Ik loop te gokken, te blowen, te snuiven, te slikken. Ik loop gewoon mijn tijd te verpesten.”

Op Instagram schrijft hij het volgende bij de beelden: “Één ding is zeker, er speelt zich veel meer af in mijn leven dan de meeste van jullie weten. Net als dat bij jullie waarschijnlijk het geval is. Ik roep al bijna 20 jaar dat het belangrijkste resultaat van mijn carrière is dat ik volledig mijzelf mag zijn. Waar ik achter ben gekomen is dat ik maar een deel van mezelf mag zijn… In deze docu laat ik het andere deel zien. Het donkere deel, het imperfecte deel, het misschien zelfs foute deel maar in ieder geval het menselijke deel…”

Check de trailer op Instagram

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord