Netflix deelt trailer van driedelige docu over Kanye West

Eerder dit jaar dook het nieuws op dat er een documentaire over Kanye West naar Netflix zou komen.

Kanye zou twee cameramannen jarenlang exclusieve toegang hebben gegeven tot zijn leven en het resultaat zien we volgend jaar op Netflix. Vandaag krijgen we de eerste beelden waarin we Mos Def en Kanye hun Two Words verses horen spitten.

Jeen-Yuhs wordt een driedelige documentaire die wordt geregisseerd door Coodie Simmons en Chike Ozah. De documentaire geeft je een kijkje achter de schermen en vertelt hoe Kanye groeide van onderschatte rapper naar een wereldwijd icoon. Er wordt verwacht dat de documentaire in 2022 op Netflix verschijnt, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord