FLAME komt met nieuw boek: ‘Extra Nos’

FLAME heeft een nieuw boek uitgebracht: ‘Extra Nos: Discovering Grace Outside Myself’. In het boek deelt de rapper zijn transformerende weg van het calvinisme naar het lutheranisme en hoe zijn muziek verweven raakte met zijn geloof.

Auto-ongeluk

Het verhaal begint met een levensveranderend auto-ongeluk dat FLAME op 16-jarige leeftijd meemaakte. Volgens de rapper diende de traumatische als een keerpunt. Het zette hem ertoe om zijn muziek te wijden aan christelijke principes. Lezers leren over FLAME’s opkomst als artiest en krijgen inzicht in de rol van zijn geloof in zijn creatieve proces.

Uitdagingen en overwinningen

Het boek dat werd uitgebracht op 11 juli, belooft een exclusief kijkje te geven in de FLAME’s songwritingproces en de theologische grondslagen achter zijn teksten. Lezers kunnen een boeiend verhaal verwachten dat terugkijkt op de uitdagingen en overwinningen waarmee de rapper uit St. Louis te maken kreeg terwijl hij voortdurend Gods wil zocht op zijn geloofsreis.

Het boek is hier te koop.

Bekijk ook

Post navigation