18-jarige gearresteerd na inbraak op Michael Jordan’s villa

Er is onlangs ingebroken in Michael Jordans’s villa ter waarde van $15 miljoen. Het pand beschikt onder andere over 9 slaapkamers, 19 badkamers, een binnen gym voor basketbal, een infinity pool, een tennisbaan en een sigarenkamer. Een 18-jarige is reeds gearresteerd.

 De Highland Park Police Department reageerde op een oproep van een inbraak die nog bezig was waarna ze een 18-jarige hebben gearresteerd. De 18-jarige, genaamd Raiden Hagedorn, bevindt zich nog in het pand met een grote van zo een 5000 vierkante meter. Hagedorn werd gearresteerd en aangeklaagd voor criminele huisvredebreuk en twee gevallen van eigendomsbeschadiging. 

Op het moment van de inbraak was Jordan echter niet thuis. De legendarische basketballer woont er al sinds 2012 niet meer en probeerde sindsdien het pand, zonder succes, te verkopen. Onlangs was het pand met de iconische Jordan’s #23 toegangspoort nog het decor van een recent nummer van Travis Scott met Young Thug en M.I.A. genaamd “FRANCHISE”. 

Bekijk ook

Post navigation