Social Club Misfits zijn terug met ‘Everyone Loves A Comeback Story’

Het hiphopduo Social Club Misfits dropt vandaag hun nieuwste album. ‘Everyone Loves A Comeback Story’, is een project van 12 en biedt tracks over verlossing, nieuw leven en een nieuw begin.

“Dit is ons vijfde grote labelalbum en we geloven met alle vertrouwen dat dit het beste werk is dat we ooit hebben gedaan”, vertelt het duo bestaande uit Martin Santiago (Marty) en Fernando Miranda (Fern). “We wilden nieuwe normen stellen voor onszelf en onze muziek en we denken dat je blij verrast zult zijn met wat we je hebben gebracht. Dit jaar markeert het 10-jarig jubileum van de Social Club Misfits en het voelt alsof we nog maar net zijn begonnen!”

Het album toont een breed scala aan gastartiesten, zoals de eerste single “Who That Is”, met de beroemde Zuid-Florida rapper DJ Laz. Andere nummers zijn met Jon Keith, Torey D’Shaun, Jordan Feliz, Evvie McKinney en Ryan Ellis.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord