Kirk Franklin te gast bij The Breakfast Club

Kirk Franklin, schokte miljoenen mensen over de hele wereld toen vorig jaar een opname viraal ging, waarin hij zijn zoon verbaal te lijf ging. In een nieuw interview met The Breakfast Club neemt de songwriter zijn verantwoordelijkheid en erkent hij zijn falen.

Verwijzend naar de schokkende audio als “mijn mixtape”, vertelde de songwriter die Kingdom Book 1, een muzikale samenwerking met Maverick City, actief promoot, tegen co-hosts DJ Envy en Angela Yee dat hij als christelijke leider weet: “Er is een standaard en ik heb het niet gehaald.”

DJ Envy vertelde de Fo Yo Soul-artiest dat hij een 18-jarige zoon heeft en in tegenstelling tot de critici van Franklin, vertelde hij dat hij tijdens het telefoongesprek niet over de kop vloog. “Sommige mensen waren geschokt, en sommige niet. Ikzelf, ik was niet geschokt. En de reden dat ik niet geschrokken was, is omdat je kinderen je op dat punt zullen brengen, “zei DJ Envy.

Franklin antwoordde: “Vooral je volwassen kinderen.” Kirk Franklin geeft toe dat zijn gedrag jegens zijn zoon, Kerrion, fout was. Ondanks dat hij zich geprovoceerd voelde, vond de wereldwijde gospelsuperster dat een verontschuldiging op zijn plaats was, omdat hij volgens hem het giftige gedrag dat sommigen binnen de Afro-Amerikaanse gemeenschap hebben omarmd, “niet wilde normaliseren”.

De uitgebreide chat in de studio op Power 106.3 FM in New York ging over van alles; van de gevallen R&B-zanger R. Kelly tot stripclubs en seculiere muziek. Bekijk het volledige interview hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter