Reggaeton-artiest Farruko bekeert zich en deelt getuigenis tijdens tour

Farruko is officieel op zijn La 167-tour, die afgelopen herfst in San Diego werd gelanceerd.

Met nog zeven concerten te gaan en binnenkort aangekondigde festivaloptredens, heeft de Puerto Ricaanse zanger zijn fans openhartig over zijn bekering verteld.

Tijdens zijn concert op vrijdag (11 februari) in de FTX Arena in Miami predikte de artiest, die eigenlijk Carlos Efrén Reyes Rosado heet, meerdere keren het woord van God aan het publiek. “God houdt van je zoals je bent”, zei hij tegen de volle zaal. “We zijn allemaal zondaars, niemand van ons is perfect.”
Farruko zei dat, hoewel hij al het geld en het succes van de wereld heeft, hij zich ’s nachts leeg zou voelen en zou huilen. “Ik, als nummer één, met de beste auto’s, met alles, ik kon mijn kinderen niet eens zien”, legde hij uit. “Ik heb mijn eerste familie verwoest. Ik heb een vrouw pijn gedaan, die van me hield zoals ik was.”

Tijdens zijn show voerde de reggaetonzanger zijn danshit “Pepas” niet uit en vroeg fans zelfs om hem te vergeven voor zijn teksten. “Pepas”, dat in plaats daarvan tijdens de set werd gespeeld zodat het publiek kon zingen, scoorde Farruko zijn eerste nummer 1-hit in de Billboard Hot Latin Songs-hitlijst op de telling van 28 augustus 2021.

“Ik geloofde mijn eigen leugen, omdat mijn hit nummer één was. Ik was me niet bewust van de boodschap die ik stuurde’, zei hij over ‘Pepas’, wat pil betekent. Het verhaal gaat over iemand die de hele nacht wil feesten en het moment wil beleven. “Daar ben ik niet trots op. Wie weet hoeveel van je kinderen ik pijn heb gedaan. Nu vraag ik je om vergeving, omdat liefde van binnenuit begint. Waardeer het leven omdat we niet weten of we onszelf gaan redden.”

In de zomer van 2021 kondigde Billboard Farru’s terugkeer naar het touren exclusief aan, waar hij zei: “Ik beloof jullie te voorzien van een show vol energie en veel geweldige muziek, want jullie verdienen het allemaal.” Terwijl sommige fans op Twitter zeiden dat ze geen religieuze ervaring verwachtten, juichten anderen de boodschap van de zanger toe.

Na zijn optreden in Miami sprak de zanger de zorgen van zijn fans aan en zei: “Het spijt me te moeten zeggen dat Farruko met pensioen is gegaan en wie hier is, is Carlos.” “Je hebt nog tijd om niet te gaan en we zullen je geld terugbetalen”, schreef hij in een Instagram-bericht. “Wie gaat en een nieuwe liefdeservaring wil, is meer dan welkom. Zelfs als één persoon gaat, zal ik er zijn en ik zal evenveel van je houden, of je nu [mijn concert] bijwoont of niet. Je hebt nog steeds tijd om je geld en tijd niet uit te geven. Niemand is verplicht. Er zijn meer artiesten die je kunt volgen en gaan zien. Ik kom alleen mijn verplichtingen na omdat ik van woord ben en ik respect verschuldigd ben aan mijn fans en God.”

Vernoemd naar zijn laatste studioalbum en ter ere van een van de belangrijkste snelwegen in Puerto Rico in de buurt van zijn geboorteplaats, stopte de La 167-tour onder meer in Houston, Atlanta en San Juan. De tour – die voor het grootste deel wordt gepresenteerd door Loud en Live en Live Nation op geselecteerde shows – zal op 5 maart in Puerto Rico eindigen.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord