Andy Mineo en Lecrae recreëren 15 album covers in ‘Been About It’

Andy Mineo en Lecrae hebben de videoclip uitgebracht voor het nummer “Been About It”, dat dient als vervolg op “Coming in Hot”.

Beide nummers zijn te vinden op Andy’s nieuwste release Never Land 2. De albumrelease werd uitgesteld vanwege rechten issues rondom de single. De video “Been About It” bevat recreaties van de album covers van de meest iconische hiphopalbums die ooit zijn uitgebracht.

“‘Been About It’ is een hommage aan de muziek die mij heeft opgevoed. Een eerbetoon aan de cultuur en de makers die de weg hebben vrijgemaakt voor hiphop om een ​​wereldwijd fenomeen te worden waar ik deel van uit mag maken”, aldus Mineo in een persbericht. “We hebben de afgelopen jaren zoveel iconische hiphopartiesten verloren en helaas wachten we tot mensen sterven om ze hun rekwisieten te geven! Lecrae en ik hebben dit nummer en een dope video opgenomen om hulde te brengen aan de artiesten die hiphop hebben beïnvloed en ons hebben geïnspireerd!

Lecrae voegt toe: “Andy en ik zijn producten van Hip Hop. Dit zijn enkele van de albums die onze jeugd hebben gevormd. Ik vond het vooral geweldig om de hoes van het Tupac-album opnieuw te maken. Hij was iconisch.”

Bekijk hieronder alle referenties:

Dr.Dre -The Chronic
Wu Tang – Enter The Wu Tang (36 Chambers)
MF Doom – Madvillainy
De La Soul – 3 Feet High and Rising
Kanye West -College Drop Out
Fugees – The Score
Big Pun- Capital Punishment
Jay-Z – The Black Album
Public Enemy – It Takes A Nation To Hold Us Back
Run D.M.C. – King Of Rock
OutKast – Stankonia
Tupac – All Eyez On Me
N.W.A. – Straight Outta Compton
Lil Wayne – Tha Carter IV
50 Cent – Get Rich Or Die Tryin’

Bekijk de video hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord