Fresku releast nieuw album ‘In De Lucht’

Fresku besloot onlangs na vijf albums Top Notch te verlaten en het zelf te doen. Onder de naam Baranka Music brengt hij vandaag, op zijn verjaardag, zijn eerste album In De Lucht (Deel 1) uit.

Het album is onderdeel van een tweeluik waarover hij het volgende zegt: “Voor mij gaat dit album heel erg over intuïtie. Over het gevoel hebben dat er iets in de lucht hangt. En niet precies weten wat eruit gaat komen; niet weten, ook, of je aan het vliegen bent of aan het landen. Die twijfel, dat onzekere – daar draait dit album voor mij om. In de lucht is het eerste deel van wat een tweeluik moet worden; de tweede plaat zal meer gaan over het gevoel dat je aan het opstijgen bent, over overzicht.”

Het album telt twaalf tracks met bijdrages van Shadi, Yssi SB, Gianski en Nai Barghouti. Beluister het project via SpotifyApple Music en Deezer.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord