11-jarige rapper maakt remix van Nepalese folk-song

De 11-jarige rapper Dharan Rimal, ook bekend als Silat Boy, maakte onlangs een tof nummer, genaamd ‘Resham Firiri’.

De track is een remix van één van de bekendste Folk-Songs uit Nepal. Hiervoor bundelde Dharan de krachten met producer Eyevin (Kopenhagen) en de artiesten Raju & Shiva.

Dharan: “Dit nummer is voor mij extra speciaal omdat ik Nederlands en Nepalees ben, via mijn vader die daar geboren is en op jonge leeftijd naar Nederland is gehaald. Ik ben opgegroeid op een andere plek met een andere cultuur, maar heb ook familie aan de ander kant van de wereld. Dit nummer is een geschenk van ons, aan de mensen en het land waar wij zo van houden”.

‘Resham Firiri’ verschijnt volgende maand op de EP “Pass The Baton”, die op de meeste grotere streamingdiensten te vinden zal zijn. Hierop zijn samenwerkingen te horen met muzikanten uit Nepal, Indonesië, Venezuela en Nederland.

Bekijk de videoclip hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter