Lecrae wordt host nieuwe webserie over financiële gezondheid

Rapper Lecrae is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Experian North America, om de webserie ‘Protect The Bag’ te presenteren.

‘Protect The Bag’ wordt een zesdelige webserie, die kijkers de ins en outs van financiële gezondheid geeft. De serie wordt geproduceerd door Lecrae’s productiebedrijf, 3 Strand Films, en gaat in de herfst van dit jaar in première. Door middel van korte schetsen en de hulp van een aantal speciale gasten, legt Lecrae de kijkers uit hoe ze hun financiële behoeften van vandaag en morgen in evenwicht kunnen brengen.

Lecrae: “Ik ben op een missie om financiële educatie te verspreiden, omdat ik hier zelf nooit mee ben geholpen en niets wist van budgetteren. Ik wist niet dat ik over de kosten van dingen moest nadenken, of wat ik eerst moest afbetalen, omdat ik gewoon geen strategie had.” De rapper gelooft dat door zijn unieke visie, samen met de expertise van Experian, de boodschap van financiële gezondheid en inclusie zal worden omarmd.

Elke aflevering behandelt een belangrijk punt rondom het opbouwen van een financiële erfenis, te beginnen met inzicht in geld en het gebruik van betaal- en spaarrekeningen. Andere onderwerpen zijn onder meer budgetteren, sparen, identiteitsbescherming, schulden en beleggen.

‘Protect The Bag’ zal verschijnen op Lecrae’s YouTube-kanaal en sociale-mediaplatforms.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord