Lecrae: “Ik heb veel heilige huisjes moeten afbreken”

Lecrae past niet in het standaard plaatje van een Amerikaanse kerkganger. In een interview met NGEN Radio vertelt de rapper over zijn geloofsontwikkeling.

“Je kan bijna niet aan de christelijke cultuur in Amerika ontkomen. Er is een soort van verwachting van hoe je je moet kleden en hoe je moet praten als christen. Wanneer je niet op deze manier leeft, zullen mensen meewarig naar je kijken. Maar ik voel me goed zoals ik ben. Ik pas niet in een bepaald hokje en dat is oké. Als jij daar wel in past, is dat ook oké”, vertelt de rapper, die binnenkort op tour zal gaan door Amerika met het nieuwe, populaire muziekcollectief Maverick City Music.

De rapper vertelt over de positieve ontwikkeling die zijn geloof heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar. “Ik voel me goed. Mij hoor je niet klagen. Ik ben creatief bezig en er komen steeds nieuwe ideeën. Ik heb veel heilige huisjes moeten afbreken in het afgelopen jaar. Nu ben ik begonnen aan de wederopbouw van mijn geloof. Ik heb nieuwe verbondenheid met God gevonden, iets wat ik nooit had verwacht”, aldus Lecrae.

Bekijk het hele gesprek met Lecrae in de onderstaande video.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord