Nog één album voor Kendrick Lamar bij TDE

Terwijl Drake en Kanye West al maanden hun album aan het teasen zijn en J. Cole in mei zijn langverwachte Off-Season plaat uitbracht, bleef het verdacht stil rondom Kendrick Lamar.

Tót vandaag, want zojuist heeft de TDE rapper van zich laten horen. In een emotioneel statement laat hij weten dat hij aan een album werkt en zegt hij tegelijkertijd dat het zijn laatste album bij TDE is. Check het bericht hieronder.

Ik breng de meeste dagen door met vluchtige gedachten. Schrijven. Luisteren. En oude strandcruisers verzamelen. De ochtendritten houden me op een heuvel van stilte.

Ik gebruik mijn telefoon al maanden niet.

Liefde, verlies en verdriet hebben mijn comfortzone verstoord, maar de glimpen van God spreken via mijn muziek en mijn familie.

Terwijl de wereld om me heen evolueert, denk ik na over wat het belangrijkst is. Het leven waarin mijn woorden hierna zullen belanden.

Terwijl ik mijn laatste TDE-album produceer, ben ik blij dat ik 17 jaar deel heb mogen uitmaken van zo’n culturele impact. De worstelingen. Het succes. En vooral: de Broederschap. Moge de Allerhoogste Top Dawg (TDE) blijven gebruiken als een vat voor openhartige makers. Terwijl ik mijn levensroeping blijf volgen.

Er is schoonheid in voltooiing. En altijd vertrouwen in het onbekende.

Bedankt dat je me in je gedachten houdt. Ik heb voor jullie allemaal gebeden.

See you soon enough.

-Oklama.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord