Justin Bieber onthult zijn 5 favoriete rappers

Justin Bieber was onlangs te gast in The First One podcast van DJ Khaled op Amazon Music. In de podcast sprak hij voornamelijk over zijn laatst uitgebrachte album.

Justice, maar ook zijn deluxe versie die hij vandaag losliet. Zo kwam hij met zijn single ‘Peaches’ waarop hij samenwerkte met Giveon op nummer 1 binnen in de Billboard charts. Hier bleef het echter niet bij, Khaled had meerdere vragen voor de beste man in petto. Zo was hij onder meer benieuwd naar zijn top 5 rappers.

Justin hoefde niet lang na te denken. Zijn top 5 favoriete rappers bestaat uit: Lil Wayne, Biggie, Eminem, Kanye West en Drake. In 2015 werd hem dezelfde vraag gesteld, echter zag het lijstje van de R&B zanger er toen heel anders uit. Het lijstje bestond toen uit de volgende namen: Ma$e, Tupac, Biggie, Eminem en Nas. Bekijk het gehele interview hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter