De Rechtstaat releast laatste track ‘Glimlach van Boven’

In samenwerking met Roberto Rosso releast Chesron Sminia vandaag een nieuwe track van De Rechtstaat, genaamd ‘Glimlach van Boven’.

Wat in eerste instantie een ‘luchtig’, zomers nummer had moeten worden werd, vanwege het recente overlijden van Michaël Gabiël, onverwacht ook de laatste release van De Rechtstaat. Het duo nam de track op tijdens de laatste studiosessie op 3 mei.

Op social media deelt Chesron het volgende: “Ik had nooit gedacht dat dit onze laatste track zou zijn. In de studio voelde het zoals gewoonlijk goed. Gewoon lekker muziek maken en samen lachen. De ‘glimlach van boven’ gaf ons hoop om verder te gaan. Nu ben ook jij die glimlach van boven om verder te gaan”.

“Ik hoop dat jullie alsnog van deze track kunnen genieten, want ik weet dat Michaël dat ook had gewild. Ik begrijp dat het misschien ook heftig kan zijn om zijn tekst en zijn stem te horen. Praat er dan over met iemand. Deze is voor jou Mich! We missen je elke dag!”

Beluister het nummer ook op Spotify.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter