Maverick City Music dropt Juneteenth Addition

Terwijl Amerika ‘Juneteenth’ inluidt als een nationaal erkende feestdag, viert de muziekindustrie een uitgebreid en samenwerkingsproject van Maverick City Music: “Jubilee: The Juneteenth Edition.”

Het album is een indrukwekkend werk van bijna twee uur en bestaat uit negentien nummers. Bekende artiesten van als Montell Fish en Lecrae verschijnen op het album. Naast zijn muzikale aanwezigheid dient Lecrae als een stem van gebed en vormt hij het toneel voor de hele boodschap van het album – namelijk dat God om de zwarte mensheid geeft. Een waarheid die anno 2021 helaas nog steeds niet vanzelfsprekend lijkt te zijn in de VS. Het project omvat een aantal gospelartiesten en CCM-bijdragers, wat resulteert in een dynamische uitdrukking van hoop en verzoening.

De diversiteit aan artiesten draagt ​​bij aan de diversiteit aan thema’s doorheen het album zelf. Songs van vreugde en lof worden gevolgd door liederen van klaagzang en verdriet. Nummers als “Jireh” en “Joy of the Lord” verkondigen de constante stabiliteit van God te midden van beproeving en pijn, terwijl “Adem” en “Same Blood” spreken over de lasten in het leven. Bovendien viert “Pretty Brown Skin” de schoonheid van etnische diversiteit en het belang van cultuur.

Het album is beschikbaar op alle streamingplatforms. Luister hieronder:

https://open.spotify.com/embed/album/6wjcKFIUSu5mz1CcN7CcZH?si=k2fTaJewSqeiqlGjChtsiw&dl_branch=1

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord