Andy Mineo releast Happy Thoughts EP

Andy Mineo heeft vandaag zijn nieuwe EP, Happy Thoughts, uitgebracht via Reach Records. De frisse productie en content, maakt de plaat een perfecte remedie voor iedereen die door de vele uitdagingen van 2020 worstelt.

Na het verlies van zijn moeder verhuisde Mineo van New York City naar Atlanta, om een ​​nieuw hoofdstuk te beginnen, een nieuwe stad te verkennen en te leren van een nieuwe gemeenschap. Die interesse in andere culturen bracht Mineo en zijn Miner League-team ertoe om afgelopen herfst naar Japan te vertrekken – een creatieve excursie om te leren van verschillende levensfilosofieën.

Mineo: “Het is een fulltime baan als artiest om inspiratie op te doen. Als je geïnspireerd bent, komen er coole dingen uit.” En dat ‘coole’ wordt vastgelegd op de zeven nummers van Happy Thoughts, waarin Mineo zijn sonische horizon meer dan ooit tevoren uitbreidt.

Happy Thoughts is de laatste plaat van de in Syracuse geboren rapper. Na een vormende periode met hoogte- en dieptepunten, richtte hij zich op muziek als een creatieve uitlaatklep. Sindsdien keek hij niet meer achterom.

Beluister Happy Thoughts hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord