Rapcollectief Damascus neemt afscheid van Frenzy

Na meer dan tien jaar trouwe dienst neemt het rapcollectief Damascus afscheid van rapper Frans ‘Frenzy’ Petersen. De groep maakte het afscheid eerder bekend, in aanloop naar de release van het nieuwe album ‘Niet van deze wereld‘.

“Samen hebben we talloze avonturen beleefd, zoals het winnen van vier Zilveren Duif-awards, een reis naar de Dominicaanse Republiek, de uitverkochte clubtour en het uitbrengen van een waslijst aan videoclips en projecten”, schrijft het rapcollectief op hun website.

“Frans is onlangs vader geworden van een vierde. In combinatie met werk en kerk vraagt Damascus (te) veel van zijn tijd. We gaan uit elkaar als goede vrienden en hopen nog een groot optreden te organiseren waarin hij afzwaait. De overgebleven leden Martee, Eline en MaddoC gaan met z’n drieën verder als Damascus en zijn plannen voor nieuwe projecten aan het maken”. Vandaag, op 23 november, deelden zij een speciale hommage aan Frenzy op Instagram.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord