Jay-Way – No, I’m Not OK

Jay-Way brengt vandaag zijn nieuwe EP No, I’m Not OK uit. De EP gaat over over Jay-Way zijn mentale problemen, maar juist ook over hoop. 

Met No, I’m Not OK wil hij bespreekbaar maken hoe het is om je mentaal gezien niet oke te voelen en laten zien dat je niet altijd hoeft te voldoen aan de standaard. “Ik hoef niet jouw versie van oke te zijn”, aldus Jay-Way. No, I’m Not OK verschijnt bij het Amerikaanse label IVAV en is geproduceerd door het team van Social House, dat onder andere achter de megahit Thank U, Next van Ariana Grande zit. 

No, I’m Not OK is een persoonlijk en kwetsbaar project van Jay-Way. Hij schreef de EP aan het einde van zijn depressie: ”Ik was op een donkere plek toen ik dit project aan het schrijven was. Ik wilde eerlijk en transparant zijn over wat ik doormaakte, dus heb ik liedjes als ‘Keeping On’ – een nummer over angst, depressie en alle emoties die daarbij horen – afgewisseld met de hoopvolle boodschap van een nummer als ‘On The Rise’.

De hooks zijn pakkender. De teksten zijn transparanter. Ik zing veel meer dan op eerdere platen. Ik heb risico’s genomen en leer echt op mezelf te vertrouwen – dat geldt niet alleen voor de melodieën die ik zing, maar ook voor de woorden die ik schrijf”, aldus Jay-Way over zijn nieuwe project.

De nieuwe plaat telt zeven tracks en we krijgen ook gelijk de video van de titeltrack. Beluister de EP via SpotifyApple Music en Deezer en de video zie je hieronder.

Tracklist:

1. Diary
2. Hometown Blues
3. It Ain’t Forever
4. No, I’m Not OK
5. Keeping On
6. On The Rise
7. Like Quintana

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord