WOO HAH! onthult eerste namen voor editie 2021

WOO HAH! is één van de festivals die niet door kon gaan vanwege de coronacrisis. De organisatie liet er geen gras over groeien en ging gelijk aan de slag met de editie van 2021.

Ze lieten eerder in een interview weten dat een groot aantal van de artiesten overgeheveld kunnen worden naar volgend jaar, maar het blijft toch afwachten wie er uiteindelijk wel en niet op de line-up te vinden zijn.

Dit weekend zou het festival eigenlijk plaatsvinden en organisatie maakte van de gelegenheid gebruik om de eerste namen van volgend jaar bekend te maken. Het gaat om Future, Young Thug, ADF Samski, AJ Tracey, Chivv, City Morgue, Frenna, Iann Dior, Jack Harlow, Lijpe, Murda Beatz, Pi’erre Bourne, Qlas & Blacka, Rimon, S10, Slowthai, Tifanny Calver, Yung Lean en Zwangere Guy. We zien nu al een verschil met de editie die dit jaar zou plaatsvinden. Zo is Future een nieuwe naam en ook AJ Tracey zagen we nog niet eerder op de line up. Uiteraard missen er ook een aantal namen, met als grootste afwezige Kendrick Lamar. Dit kan echter nog veranderen in het komende jaar.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter