Lecrae praat met Sway over doop in Jordaan, coronavirus en meer

Lecrae belde onlangs met Sway Calloway voor zijn radioshow en sprak over verschillende onderwerpen, waaronder het Coronavirus, zijn nieuwe project en single.

Een van de meest pertinente dingen waarover hij sprak, was de reactie die hij ontving voor zijn doop in de Jordaan.

‘Je kreeg backlash omdat je opnieuw werd gedoopt. Laat he je koud? Hoe verwerk je dat? ‘ Vroeg Sway aan de rapper.

De vraag verwees naar een reis naar Israël die Lecrae vorig jaar maakte met Derek Minor, Andy Mineo, Spechouse, Propaganda en anderen. The Holy Land Experience werd gedocumenteerd door Israel Collective en omgezet in een korte film en muziekvideo.

Op een van de reisdagen werden alle artiesten om de beurt gedoopt in de Jordaan. Voor velen is dit een perfect symbool van de liefde voor Jezus, want daar werd hij ook gedoopt door Johannes de Doper. Wanneer Lecrae zoiets doet, kan hij echter gelijk rekenen op kritiek.

“If you’re going to call shots, you’re going to take shots”, zei de rapper. “Dat hoort erbij om een leider te zijn. Als je dingen gaat pionieren, heeft dat gevolgen ‘, antwoordde hij op de vraag. ‘Mensen zullen upset worden over de manier waarop je dingen doet. Je moet een dikke huid hebben. Als iedereen stenen naar je gooit, pak ze dan op en bouw iets. ‘

Hij vervolgde: “Ik moet gewoon op mijn missie blijven en doen wat ik moet doen.”

Check het gesprek tussen Lecrae en Sway hieronder:

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord