Reach Records kondigt nieuwe artiest Hulvey aan

Een dag eerder dan aangekondigd, laat Reach Records weten wie de gelukkige nieuwe aanwinst van het platenlabel is: Hulvey.

Over de naam werd al een tijdje gespeculeerd. Hulvey: “Tekenen bij Reach is zo’n God Thing voor me… Ik groeide op met de Reach-artiesten en hun muziek had een grote impact op mijn leven. Ik wil dit platform gebruiken om God te prijzen en mensen over de hele wereld te inspireren om hem te volgen. Ik ben altijd een underdog geweest in de muziek, dus deze gaat uit naar de mensen die het idee hebben dat ze geen doel hebben. Door Jezus hebben we allemaal een roeping en een prachtig leven dat we mogen leven om Hem te aanbidden”. Bekijk hieronder de video waarin Hulvey door Reach wordt bekendgemaakt.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter