Broer van Mac Miller schrijft emotioneel eerbetoon

Op 7 september 2018 overleed Mac Miller op 26-jarige leeftijd.

Afgelopen vrijdag verscheen het postume album Circles en gisteren zou de rapper 28 jaar geworden zijn. Ter ere van zijn verjaardag schreef zijn broer Miller McKormick een emotioneel eerbetoon. Lees het bericht hier.

“sitting by the window in the hospital after your birth is a good first memory. mom’s nurse brought mint jelly. man i’m so proud of you. and i miss you. i’m mad that we won’t be sitting on a porch talking about baldness. and babies. maybe there’s a version of that still. hard to let go. wish you were really here. bet they throw a good party. you’re the best, hope you know it. funny, kind, messy. old tender wisdom. love you, love you. big smelly bear hug.“

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter