Kanye West releast ‘Jesus is King’

Na enige vertraging heeft Kanye gisteravond alsnog zijn album Jesus Is King uitgebracht.De plaat staat volledig in het teken van God en bevat gastbijdrages van zijn Sunday Service Choir, Anthony Clemons, Bongo ByTheWay, Labrinth, Ty Dolla $ign, Fred Hammond en Kenny G. Opvallend is daarnaast dat Pusha T herenigd is met zijn broer No Malice als de Clipse op het nummer Use This Gospel. Beluister het album via Spotify, Apple Music en Deezer.

Tracklist:

1. Every Hour ft. Sunday Service Choir
2. Selah
3. Follow God
4. Closed On Sunday
5. On God
6. Everything We Need ft. Ty Dolla $ign & Ant Clemons
7. Water ft. Ant Clemons
8. God Is
9. Hands On ft. Fred Hammond
10. Use This Gospel ft. Clipse & Kenny G
11. Jesus Is Lord

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter