Reach Records komt met kerstalbum

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Reach Records, het labelhuis van Lecrae, Andy Mineo, Tedashii, Trip Lee, 1K Phew, KB, WHATUPRG en GAWVI, heeft het label aangekondigd dat het een kerstcompilatiealbum uitbrengt. Afgelopen woensdag, 14 november deelde het label een teaser op haar Twitter-account, dat een grote aankondiging om middernacht zou verschijnen:

Keurig op aangegeven tijd, volgde om middernacht de cover voor ‘The Gift’, dat een dag na Thanksgiving, op 23 november moet gaan verschijnen. Het betekent dat we maar een week hoeven te wachten op nieuwe (kerst)muziek van enkele van de tofste rappers in hiphop.

Beluister hieronder een fragment uit de eerste single, die vanaf vandaag te downloaden is bij de pre-order.

https://www.instagram.com/p/BqNlkbZncns/

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter