Andy Mineo gaat kinderboek ‘Zero the Hero’ uitbrengen

Andy Mineo kondigde al eerder aan dat hij een boek gaat uitbrengen gebaseerd op zijn album, “Heroes For Sale”, getiteld “Zero the Hero”. “Om het 4-jarig jubileum van ‘Heroes For Sale’ te vieren, kondig ik iets aan waar ik al heel lang aan werk: mijn eerste kinderboek”, zei de rapper vorig jaar. “Gebaseerd op het personage “Zero” van het album, vertelt dit boek het verhaal van een dakloze jongen die zijn nietsvermoedende superkracht van zelfloosheid ontdekt”.

Het Zero-personage is te zien op de cover van “Heroes For Sale”, op de merchandise, en in zijn videoclips voor zijn songs: “Now I Know” en “You Can not Stop Me!”. Het is een symbool geworden, niet alleen voor Andy’s muziek, maar ook voor de rapper zelf. Het kinderboek is tot stand gekomen met behulp van co-auteur Mike Widger en de illustraties van Adam Grason. Uitgaande van een recente Instagram-post van de illustrator, zal het boek zeer binnenkort l verschijnen.

https://www.instagram.com/p/Bp-gKOzH9tT/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10v7qa8ulqcga

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter