Travis Scott previewt samenwerking met Nike tijdens Miami Race Week

Afgelopen weekend stond Travis Scott in E11EVN Miami tijdens de Grand Prix van Miami. De rapper maakte direct indruk toen hij het podium betrad met een nieuw paar Nike Mac Attacks. In maart werd de tennisschoen opnieuw geïntroduceerd door Nike en Social Status met drie nieuwe looks. Nu lijkt het erop dat Travis zijn eigen draai geeft aan de Mac Attack’s en die showt hij op het podium.

De sneaker was te herkennen aan de zwart/grijze colorway en heeft de bekende, omgekeerde Swoosh van Travis Scott. De schoen lijkt een constructie van mesh en leer en om het af te ronden is de zool een combinatie van een witte tussenzool en een grijze rubberen buitenzool. Het is nog onduidelijk of het Cactus Jack logo van Travis genaamd op de schoen is te zien.

Het is nog onzeker of de collab is bedoeld voor dit jaar, maar de officiële aankondiging zit er hopelijk aan te komen. Bekijk de preview van Travis Scott x Nike Mac Attack hier.

Bekijk ook

Post navigation