Complex NL en Sprite presenteren nieuwe seizoen van Hot Ones

In ‘Hot Ones’ – onderwerpt presentator Willie Wartaal bekende Nederlanders aan hete vragen terwijl zij nóg hetere kip krijgen voorgeschoteld door verschillende heten sauzen. Hot Ones is een Nederlandse versie van het gelijknamige, succesvolle Amerikaanse YouTube-format van Complex.

Het is de vraag of de bekende Nederlanders de sauzen aankunnen en winnen van de hete hot wings of dat het ze te heet onder de voeten wordt.

Willie Wartaal

De veelzijdige artiest, DJ, producer en presentator Willie Wartaal maakt onderdeel uit van de groep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single Watskeburt?! De track werd een instant hit en belande op nummer 1 op alle relevante hitlijsten. Willie Wartaal zal Hot Ones dit seizoen presenteren.

Vorig seizoen hebben zijn onder andere Bokoesam, Vic9,Architrackz en Sarita Lorena te gast geweest. De gasten voor het nieuwe seizoen zijn uitgenodigd, worden nog niet bekendgemaakt.

De eerste aflevering verschijnt 22 mei online op het YouTube-kanaal van Complex NL.

Bekijk ook

Post navigation