Hulvey werkt samen met Forrest Frank voor ‘Altar’

Hulvey en Forrest Frank werken opnieuw samen na de release van het nummer “No Longer Bound” met een nieuwe single genaamd “Altar”.

“Altar is een nummer dat teruggaat naar de kern van waar dit leven over gaat. Onze Vader (God) kennen. Het is een weerspiegeling van zijn genade die we niet verdienen’, zegt Hulvey.

“Forrest en ik zijn in zoveel aspecten van ons leven op elkaar afgestemd en we kunnen elkaar ondersteunen tijdens onze reizen, daarom werk ik graag met hem samen. Omdat we muzikaal uit twee verschillende werelden komen, kunnen we elkaar ook creatief uitdagen. Bovenal delen we hetzelfde hart voor God en een passie om hem beter te leren kennen. Elke keer dat we werken, lijkt God te bewegen en ik hoop dat mensen dat in de muziek kunnen horen…’ aldus Hulvey.

Bekijk ook

Post navigation