Daily Paper en label van J. Cole droppen collab

Amerikaans recordlabel Dreamville en Daily Paper hebben hun gezamenlijke collectie ‘Dream Daily’ gedropt.

Het Amsterdam based merk heeft in samenwerking met label van onder meer J Cole en Bas een zevendelige collectie gedropt. De collab is een ode aan de historie van het continent Afrika. De merken doen een eerbetoon aan de historische Great Mosque of Djenné, Djinguereber Mosque en University van Sankore / Timbuktu Mali.

De campagne rondom de collectie is in de stijl van een jaarboeken en portretteert de belangrijkste leden van de twee merken in een klaslokaalachtige setting. Met deze setting verwijzen ze naar ‘Dream Daily’ om de boodschap van groot dromen, het bereiken van je doelen en het belang van collectiviteit aan te moedigen.

De zevendelige collectie bestaat uit zand en kastanjebruine kleuren. De stukken hebben verschillende patches en embroideries met onder meer het collab logo en de Great Mosque of Djenné. Het meest opvallende item is misschien wel de limited edition varsity jacket in bordeaux rood en crème.  De rest van de collectie bestaat uit een klassieke coach jacket, een crème gekleurd sweatsuit, een polo dress, een hoodie en een T-shirt.

Daily Paper en Dreamville trappen hun gezamenlijke collectie af met een Dreamville Takeover Pop-Up in de flagshipstore van Daily Paper in New York City op 24 en 25 februari. De collectie is nu verkrijgbaar via de Daily Paper website.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter