Tedashii releast ‘This Time Around 2’ EP

Rapper Tedashii heeft gisteren zijn nieuwe EP uitgebracht, genaamd This Time Around 2. Het album bevat Jon Keith, Big Breeze en Reach Records-labelgenoten: Lecrae, Trip Lee en 1K Phew.

“This Time Around 2 is het resultaat van diepe zelfreflectie, een nieuw begin en een oproep aan luisteraars om getuige te zijn van de verandering die beschikbaar is aan de andere kant als je bereid bent om het werk te doen en jezelf over te geven aan God”, vertelt Tedashii.

Nieuw gevoel van bewustzijn

Tedashii’s speciale saus ligt in zijn kenmerkende stijl en vermogen om pijn en strijd om te zetten in aangrijpende muziek. De in Texas geboren en getogen emcee heeft fans al bijna twee decennia geboeid met zijn energieke geluid en dreunende stem. Zijn nieuwste project, This Time Around 2, gaat verder waar het origineel uit 2016 ophield en deze keer brengt hij nog meer wijsheid in zijn muziek met lessen die hij heeft geleerd. “Ik praat over wat ik heb geleefd en niet wat ik heb geleerd door te lezen. Als gevolg daarvan heb ik een nieuw gevoel van bewustzijn en ben ik constant bezig om van mezelf te houden en door onzekerheden heen te komen.”

Podcast

Tussen het opnemen van de nieuwe muziek door lanceerde TDot een nieuwe podcast genaamd The Dash, die in zijn tweede seizoen is. “Het doel van The Dash is om mezelf een spiegel voor te houden en gasten uit te nodigen voor een echt gesprek over de reflecties die we in onze spiegels zien en hoe we ons dashboard beleven. We zijn allemaal gemaakt met unieke geschenken die verbonden zijn aan ons levensdoel. Onze gesprekken zullen de reis die we maken onderzoeken, de dingen die we hebben geleerd en zelfs wat we veranderen om een ​​weerspiegeling van God te worden”, deelt Tedashii.

The Chase Foundation

Hij heeft ook een non-profitstichting opgericht, The Chase Foundation, ter ere van zijn eenjarige zoon, Chase, die in 2012 overleed. “Na de plotselinge dood van mijn zoon, Chase, kreeg ik wekelijks paniekaanvallen en had periodes van angst en depressie. Ik begon zelfmedicatie te gebruiken, te drinken en mezelf te isoleren voor de veiligheid en belandde in een zelfvernederende cyclus. Ik was klinisch depressief en na jaren van zelfanalyse, therapie, gebed en tijd alleen met God ben ik eindelijk klaar om mijn littekens te laten zien, ondanks hun lelijkheid”, legt hij uit. “Het verlies en de pijn zullen er altijd zijn, maar ik voel me weer gezond. Via The Chase Foundation hoop ik met jonge mensen op dezelfde manier te lopen als ik met Chase liep toen hij nog bij ons was.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord