Nieuwe Netflix-docuserie over And1 en legendarische mixtapes

Eind jaren 90 kwam voor het oog uit het niets het merk AND1 op. Het merk werd ondersteund door de legendarische mixtapes die werden gemaakt tijdens de AND1 Mixtape Tour.

De highlights van die tours werden uitgezonden op ESPN en verkocht op videoband en later DVD. Op de tapes zag je de kunsten van streetball legends als The Professor, Hot Sauce, Skip 2 My Lou, The Main Event, Sik Wid It, 1/2 Man 1/2 Amazing en Spyda.

Van docuserie Untold komt nu de docu The Rise and Fall of AND1 en vertelt het verhaal vanaf de opkomst tot het einde van de tapes en het merk. De hoofdpersonen uit die periode komen aan het woord en leggen uit wat er gebeurt. De docu verschijnt op 23 augustus op Netflix en vandaag zien we alvast de trailer.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter