Angela Yee stopt met The Breakfast Club om eigen show te hosten

Hoewel ze nog steeds deel zal uitmaken van de grotere iHeartRadio-familie, bevestigde Angela Yee vandaag dat ze The Breakfast Club gaat verlaten.

Ze kondigde ook de komende lancering aan van haar eigen show. “This is really exciting”, vertelde ze woensdag aan Charlamagne tha God en DJ Envy. “Dit is iets waar ik al jaren op wachtte, ver voor de pandemie. Ik ging zitten met onze grote baas… en ik zei tegen haar: ‘Ik wil echt mijn eigen show hebben.’ Ik heb mijn podcast Lip Service en ik dacht dat ik soort een weekendsituatie zou kunnen krijgen”

Angela merkte op dat het “altijd een doel” van haar was om zoiets te gaan doen, met de mogelijkheid die onlangs voorbij is gekomen.

“Ze benaderden me bij iHeart … en vertelden me dat ze me mijn eigen show gaan geven”, bevestigde ze, eraan toevoegend dat ze The Breakfast Club zal verlaten. Charlamagne en Envy zullen zonder haar verder gaan.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter