Propaganda lanceert ‘Terraform Cold Brew’ koffie

Wie Propaganda volgt, weet dat de rapper een liefdesrelatie heeft met koffie. Zijn dagen zijn gevuld met met bars en brews.

Hij heeft zelfs een speciale plek op zijn website, om mensen te informeren over zijn beste koffiekeuzes van de week. Recent lanceerde Propaganda ook zijn eigen Cold Brew-koffie, genaamd Terraform: net als de namen van zijn album en vorige branding.

Prop heeft ook op koffie geïnspireerde merch en deed zelfs een samenwerking aan een koffiemelange met het bedrijf Onyx. Dat was de originele Terraform.

Terraform: “the process of changing the environment of an uninhabitable planet to make it able to support life. What if we applied this idea to the world we live in now? Prop and Onyx are coming together to encourage us all to build a livable world. This washed Ethiopia coffee is a special ORGANIC micro-lot from our longtime friends at the Hambela Estate. This is our sixth year to work with the Adinew brothers and their beautiful farm in the South Central mountain range of the Gedeo zone was uniquely sourced, roasted, and defined in partnership with Propaganda.te van de Gedeo-zone is uniek geproduceerd, geroosterd en gedefinieerd in samenwerking met Propaganda”.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter