Wande komt met sequel They Didn’t Know II

Anders bewegen betekent voor Wande ook haar eigen lane creëren! Ze verlegt de grenzen voor baanbrekende gelovige vrouwen.

“De enige vrouwelijke artiest zijn op Reach Records en een vrouw in het door mannen gedomineerde christelijke hiphopgenre is geen belemmering, maar eerder een manier om meer vrouwen in staat te stellen moedig te zijn en hun doelen na te jagen”, vertelt Wande.

De teksten in Wande’s nieuwe single, “They Didn’t Know II”, vieren jonge, moedige en unashamed christenen en praten over persoonlijke uitdagingen die ze vroeg in haar geloof ervaarde.

“Veel mensen weten niet hoe krachtig het is om een ​​keuze te maken om God te volgen”, zei Wande. “De keuze voor het christendom op jonge leeftijd heeft mijn leven en muziek ten goede veranderd. Ik heb ontdekt dat wanneer God voor je vecht, je anders beweegt!”

Ze vervolgt: “Als je op je geloofsreis bent, vooral als je jong bent, is het moeilijk voor mensen die niet bij je zijn om de verandering die je ervaart te begrijpen.”

In haar nieuwste single zegt Wande: “They be thinking I’m crazy, but look what He did. I gave Him my life He changed how I live. So yeah, I’m unashamed Romans 1:16… Saved me at a young age started from the teens, now my real-life way better than my dreams.”

Bekijk de video van Wande hieronder:

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter