Jay-Way en Steven Malcom droppen collab met Snoop Dogg

IVAV-artiesten Jay-Way en Steven Malcolm hebben een samenwerking te pakken met niemand minder dan Snoop Dogg. Het gaat om de track Summertime, waar vandaag ook de clip van uitkomt.

De videoclip van de track werd opgenomen in Los Angeles, met extra scènes gefilmd tijdens een show van Snoop Dogg in Tulsa, Oklahoma, tijdens de ‘Mount Westmore Tour’. Voor Jay-Way en Steven Malcolm markeert “Summertime” een nieuwe mijlpaal in een carrière die zich blijft uitbreiden en elektriseren.

De collab kwam tot stand ten tijden van een lockdown, waardoor Jay-Way niet naar Amerika kon om met Snoop zelf de studio in te duiken. “Hij heeft toen zelf een studiosessie gepakt en de verse gestuurd. In maart, toen alles weer soort van open was, mocht ik naar de VS gaan. Toen heb ik de clip geschoten daarzo met hem”, aldus Jay-Way, die zich herinnert dat Snoop precies was zoals je zou verwachten.

“Je hoort vaak verhalen dat je je idolen niet moet ontmoeten, maar hij was letterlijk alles wat je verwacht. Wat je ziet online, is hij gewoon in real life. Ik vond het ook echt tof dat hij legit fan is van de muziek.” Wat hem vooral is bijgebleven van de clipshoot, is het moment dat Snoop hem apart nam. “Toen zei hij: ‘I’m not gonna lie to you, but a good song will get you here for real. I really mess with this song’.”

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter