Pastor Steven Furtick bekritiseerd na zoons rap over wapens en geld

Elevation Church Pastor Steven Furtick en zijn vrouw, Holly, hebben kritiek gekregen voor het toejuichen van een track door hun zoon Elijah Furtick, over wapens, seks en geld.

De zestienjarige Elijah Furtick, met de artiestennaam ‘dothedash!’, heeft onlangs een reeks nummers uitgebracht in het kader van een project met de titel ‘Teen Machine’. In de videoclip voor een van de nummers genaamd “No Hook!” Elijah Furtick verwijst naar orale seks, het drinken van Hennessy en zijn “bro” met een pistool.

In een post die afgelopen woensdag zijn zoon op Facebook viert, zei Furtick dat hij ge├»nspireerd was. ‘Je weet al hoe trots ik op je ben. Maar vandaag, bij de release van TEEN MACHINE, wil ik dat je weet dat je me inspireert’, schreef de pastor van de megakerk in North Carolina, waarin hij uitlegde hoe hard zijn zoon had gewerkt om de muziek te maken.

Holly Furtick had ook lof voor het werk van haar zoon op Instagram en merkte in een opmerking op dat ze “zo trots is op dit project.” Het project trok online veel reacties van Furticks critici.

Bekijk de track hieronder.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord