Reach Records breekt met Gawvi

Reach Records maakte op maandag (31 januari) bekend dat het label breekt met producer en artiest Gawvi.

De beslissing volgt na beschuldigingen van ongevraagde expliciete foto’s, die hij naar vrouwen stuurde terwijl hij getrouwd was. Gawvi verdwijnt daarnaast ook uit de line up van de aanstaande ‘We Are Unashamed’ Tour van het label.

Moelijke beslissing

“Vanwege gedrag dat niet in lijn is met onze kernwaarden, hebben we onze professionele relatie met Gawvi beëindigd”, schrijft het label in een verklaring. “Dit was een moeilijke beslissing voor ons vanwege de complexiteit en omdat we niet alleen in onze artiesten investeren vanwege hun talent, maar ook als broers en zussen in Jesus. Dit is iets waar we al meer dan een jaar mee bezig zijn en hebben geworsteld met wat de juiste weg vooruit zou zijn.

Nieuwe details die werden verstrekt, deden ons beseffen dat de beslissing van vandaag noodzakelijk was. We willen ook dat onze acties een weerspiegeling zijn van liefde, zorg en zorg voor degenen die falen en degenen die worden beïnvloed door onze mislukkingen. Ieder van ons heeft Gods genade nodig en we nodigen je uit om te bidden voor de families en individuen wiens leven wordt beïnvloed. Dit is geen kans om iemand weg te gooien. We blijven hopen dat herstel het resultaat is.”

Echtscheiding

In het voorafgaande weekend onthulde Gawvi dat zijn huwelijk met zijn vrouw Brianna Azucena in 2020 eindigde. “We hebben er jarenlang alles aan gedaan om het te laten werken, maar nadat ik steun had gezocht van vrienden, familie en counseling, kwam ik tot de extreem moeilijke beslissing om vooruit te gaan in een richting die volgens mij het gezondst zou zijn”, schreef hij in een sindsdien verwijderd Instagram-bericht. “Er is geen sprake van een schandaal om over te roddelen, slechts 2 volwassenen die beslissingen hebben genomen die tot dit punt hebben geleid. En als je mij kent, weet je dat ik een hekel heb aan echtscheidingen en dat ik hier niet ben om het te promoten.”

Reactie door Cataphant

Na zijn aankondiging deelde de kunstenaar en ontwerper Cataphant een bericht op Twitter om haar vriendin Brianna te verdedigen. “Jaren geleden maakte ik albumillustraties voor Gawvi”, twitterde ze zaterdag. “Voor mijn volgende project ga ik een collage maken van alle ongevraagde d*** pics die hij naar vrouwen stuurde toen hij nog getrouwd was.”

De volgende dag verduidelijkte Cataphant de situatie rond Gawvi’s scheiding verder en waarom ze ervoor koos om zich uit te spreken, nadat hij zijn verklaring had gedeeld. “Het was geen ondoordachte reactie”, schreef ze over haar originele tweet. “Ik weet al minstens een jaar van Gawvi’s acties, misschien meer. We wisten het allemaal. Gawvi was niet goed in het uitwissen van zijn sporen. Van wie weet ik al deze dingen? Iedereen. Ten tweede werd Gawvi er door iedereeen mee geconfronteerd”, vervolgde ze. “Wanneer iemand verantwoordelijkheid weigert en een textbook narcist, is er geen ‘privé aanspreken’ meer.”

Ze besloot haar reeks tweets door te schrijven: “Ik kwam op voor mijn vriendin, die ten onrechte werd vertegenwoordigd in die leugenachtige verklaring die een verkeerd beeld schetste van waarom Gawvi zijn vrouw verlaat voor iemand anders. Echtscheiding is whatever, shit happens. Maar Gawvi, als je dit leest… f— you, f—ing leugenaar.”

Vervolg

Op het moment van publicatie had Gawvi alle berichten op zijn Instagram-pagina verwijderd, inclusief de verklaring waarin zijn scheiding werd aangekondigd. Hij heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de beschuldigingen van Cataphant.

De We Are Unashamed Tour, die op 17 maart van start gaat in Austin, Texas, gaat verder met Lecrae, Andy Mineo, Trip Lee, Tedashii, 1K Phew, Wande, WHATUPRG en Hulvey.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Laat een reactie achter