Marty doneert merch-opbrengsten aan door rellen getroffen ondernemers

Marty van de Social Club Misfits heeft vorig jaar een groot deel van zijn album-opbrengsten gedoneerd aan ondernemers die getroffen werden door rellen.

Dat liet de rapper weten in een recent interview met Rapzilla. Na de dood van George Floyd werden veel van de gebouwen en producten van ondernemers in Florida verwoest door rellen. Hierdoor kwamen veel ondernemers in financiële problemen. Om te helpen, doneerde Marty alle merch-winst die hij maakte van zijn album Marty For President 2.

“Dus al het geld dat ik met de merch verdiende, ging rechtstreeks naar [een liefdadigheidsinstelling]. Het heet zoiets als Vista Street. 100% van het geld gaat naar personen en bedrijven in dat gebied die getroffen zijn.”

Later dat jaar dropte hij zijn Lofi EP Everything Hurts onder de alias Me & The Boys, om daar de winst van te doneren. Het geld van dat project ging naar een intercity non-profit genaamd Color Of Change.

“Het mooie is dat je op Distrokid letterlijk geld kunt doneren aan een non-profitorganisatie. Dus we waren in staat om 100% daarvan te geven en hebben ongeveer $ 3000 tot $ 4000 opgehaald [samen met de winst van Marty For President].

Bekijk het interview op Rapilla.

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord