Fugees vieren 25 jaar ‘The Score’ met reünietour

Na jaren van speculatie, kondigen The Fugees een grootse reünietour aan. In het kader van het 25-jarig bestaan van The Score, touren ze in november door de VS, waarna ze de oceaan oversteken.

De Fugees landen dan voor 2 shows in Europa, om te eindigen in Afrika. Wie Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel samen aan het werk wil zien, moet helaas een stukje reizen. De twee shows in Europa zijn namelijk in The O2 in Londen en in La Défense Arena in Parijs.

“The Fugees hebben een complexe, maar impactvolle historie”, zegt Lauryn Hill. “Ik had het 25-jarig bestaan van de plaat niet op mijn radar tot iemand me erop wees. We hebben besloten om dit project én de fans eer aan te doen door een vredig platform te stichten waarop we samen kunnen komen, de muziek te performen waar we zoveel van houden en een voorbeeld te stellen van verzoening voor de wereld.”

Wyclef Jean voegt daaraan toe: “Nu ik 25 jaar vier met de Fugees, is mijn eerste herinnering dat we vanaf het begin hebben gezworen dat we niet alleen muziek zouden maken, maar dat we een beweging zouden zijn. We zouden een stem zijn voor de ongehoorden, en in deze uitdagende tijden, ben ik opnieuw dankbaar dat God ons heeft samengebracht.”

NOVEMBER 2021

2 – Chicago, United Center
7 – Oakland, Oakland Arena
12 – Los Angeles, The Forum
18 – Atlanta, State Farm Arena
21 – Miami, FTX Arena
26 – Newark, Prudential Center
28 – Washington DC, Capital One Arena

DECEMBER 2021

4 – Paris, La Defense Arena
6 – London, The O2
18 – Ghana, TBC
TBC – Nigeria, TBC

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord