Beyoncé schrijft brief aan fans op haar 40e verjaardag

Op 4 september mocht Beyoncé alweer 40 kaarsjes uitblazen. In een brief aan haar fans, deelt zij haar nieuwe kijk op het leven sinds haar 40e verjaardag.

“Dit is het eerste jaar dat ik echt begrijp wat het betekent om te leven.” Beyoncé begon de brief door haar fans te bedanken voor alle liefde en felicitaties die ze heeft ontvangen, wat haar tot tranen heeft geroerd.

“Dit is het eerste jaar dat ik echt begrijp wat het betekent om te leven en om in het moment te leven”, vervolgt zij de brief. “Het is de eerste keer dat ik begrijp hoe kwetsbaar het leven echt is, hoe hard het leven soms kan zijn, en daarom hoe belangrijk het is om te stoppen en de rozen te ruiken tijdens de goede tijden.”

Ze dacht dat ook al te weten toen 21 of 30 jaar oud was, maar begrijpt nu dat dit niet helemaal het geval was. “Ik geef mezelf eindelijk toestemming om te genieten van de zaden waar ik mijn hele leven zo hard voor heb gewerkt om ze te planten. Wie geprobeerd heeft om vrouwen het gevoel te geven dat we ons oud of ongelukkig moeten voelen als we 40 worden, heeft het helemaal fout. Dit is absoluut het beste gevoel dat ik ooit in mijn leven heb gehad. Ik ben zo dankbaar dat ik nu gegroeid, gegroeid ben!”

Bekijk ook

Post navigation

Reageer

Geef een antwoord